Schadeverzekeringen

Enkele voorbeelden van schadeverzekeringen zijn de inboedelverzekering voor schade bij inbraak, de opstalverzekering voor schade door storm of brand, de reisverzekering voor de in het buitenland gestolen videocamera, de rechtsbijstandverzekering voor juridische conflicten met uw werkgever of
buurman en de autoverzekering voor als u dácht dat u voorrang had. Wat u wel of niet verzekerd wilt hebben, weten ook wij helaas pas achteraf. Het zou wel een prettig idee zijn dat de verzekeringen die u heeft de dekking bieden die u wenst of nodig heeft. Wij zijn aangesloten bij een schadeverzekeringscollectief, waardoor wij u altijd een goede dekking tegen uitstekende premies aan kunnen bieden.

INBOEDEL

De inboedelverzekering dekt schade aan onder andere uw meubels en apparaten door diefstal of andere schade-oorzaken. Welke dekkingen bij uw situatie passen, is afhankelijk van de waarde van de inboedel en het risico dat u op deze schades loopt.

OPSTAL

Als u een eigen woning heeft, is het een prettige gedachte dat bij bijvoorbeeld brand of storm de schade aan uw woning vergoed wordt. Vaak wordt u door de hypotheekverstrekker ook verplicht om een opstalverzekering af te sluiten.

AANSPRAKELIJKHEID

Als u schade aan andermans spullen veroorzaakt, is de kans groot dat u voor deze schade aansprakelijk wordt gesteld. Hiervoor biedt de aansprakelijkheids-verzekering uitkomst.

AUTOVERZEKERING

In Nederland is het verplicht uw auto WA te verzekeren. Dat houdt in dat de aansprakelijkheid voor schade aan anderen verzekerd moet zijn. Indien u ook uw eigen schade verzekerd wilt hebben, kunt u de autoverzekering uitbreiden met beperkte of volledige cascodekking.

REISVERZEKERING

Gaat u regelmatig op vakantie, of een weekendje weg? Dan is een doorlopende reisverzekering een aanrader. Uw bagage, uw verblijf, dure medische kosten, wintersport, onverhoopte annulering van de reis etc. Een heel scala aan dekkingen is voor u beschikbaar.

RECHTSBIJSTAND

Bij juridische conflicten met uw werkgever, de overheid, uw buren, in het verkeer of zelfs met uw bank of verzekeraar, biedt een rechtsbijstandverzekering uitkomst. U bent verzekerd van rechtsondersteuning of een advocaat als dat nodig mocht zijn.